logocolor134x80

Camí de perfecció

Mai no et deturis:
no hi ha fi ni principi.
Però les roses
cada cop més vermelles
les passes t'encatifen.

Cercar

SERAS UIB

serasUIB

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • fondo4.jpg

ERASMUS+ Estades a Finlàndia i Polònia

Durant el curs recentment finalitzat el nostre centre va enviar 6 alumnes a l'estranger tot aprofitant les beques finançades pel projecte Erasmus + EuroFP Balears V, coordinat per la Conselleria d'Educació i Formació Professional. A continuació us relatam l'estada que han fet els nostres alumnes segons el seu nivell educatiu:

GRAU MITJÀ – LOCALITAT DE L'ESTADA: TURKU (FINLÀNDIA)
Finlàndia és un dels països amb una formació professional ben estructurada i organitzada. Per això el nostre centre, amb la coordinació de la Conselleria d'Educació i Formació Professional, va decidir que els nostres estudiants seleccionats per gaudir d'una beca d'Erasmus+ anessin al país septentrional.
Quatre alumnes de grau mitjà, dos d'Impressió gràfica i dos Preimpressió digital, van tenir la sort de poder viatjar fins al país nòrdic per a poder realitzar la meitat de la seva Formació a Centres de Treball (cinc setmanes). En aquest cas una professora del nostre centre els va acompanyar els primers dies.
Allà van poder consolidar els coneixements adquirits al nostre centre així com conèixer les diferents tasques que es fan a una empresa d'arts gràfiques de l'esmentada localitat finesa.
Així mateix, els nostres estudiants van tenir la gran oportunitat de poder conèixer el funcionament del centre de treball, millorar el seu nivell d'anglès així com poder aprendre algunes expressions en finès.
També van gaudir del paisatge, la cultura i la gastronomia de l'esmentat país. Com es pot veure en les imatges adjuntes els nostres alumnes han aprofitat la seva estada des de tots els punts de vista.

Picture 1
Foto 1. (d'esquerra a dreta) Sergi Noguera, Marta Juan, Elena Rodado,
Daniela Fernández i Alexandra Garrido. Els 4 primers són els alumnes i la
darrera la professora acompanyant.

Picture 2
Fotos 2. Diferents treballs realitzats a la impremta de Turku així com una
màquina de postimpressió.FORMACIÓ PROFESSIONAL BÀSICA – WROCLAW (POLÒNIA)
En el cas dels dos alumnes de Formació Professional bàsica es va realitzar una estada a la ciutat polonesa de Wroclaw. Com a fet remarcable, podem comentar que tant els estudiants com els professors van observar de primera mà els efectes del conflicte bèl·lic d'Ucraïna. Ho van notar tant en el preu del lloguer de l'allotjament, la moral dels ciutadans polonesos i la presència de nombrosos refugiats ucraïnesos. No obstant això, els becats van gaudir d'una estada profitosa que a continuació descrivim breument. 

En concret dos alumnes de l'FP d'arts gràfiques, van tenir la sort d'anar al país de l'Europa de l'est per a poder realitzar la meitat de la seva Formació a Centres de Treball (tres setmanes). En aquest cas dos professors del nostre centre van estar amb ells durant tota l'estada. Allà van poder consolidar els coneixements adquirits al nostre centre així com conèixer les diferents tasques que es realitzen a una empresa d'arts gràfiques de l'esmentada localitat polonesa.

Així mateix, els nostres estudiants van tenir la gran oportunitat de poder conèixer el funcionament del centre de treball, millorar el seu nivell d'anglès així com poder aprendre algunes expressions en polonès. 

També van gaudir del paisatge, la cultura i la gastronomia de l'esmentat país. Com es pot veure en les imatges adjuntes els nostres alumnes han aprofitat la seva estada des de tots els punts de vista.

Picture_3.png Picture_4.png
 
Fotos 3. Un alumne nostre realitzant tasques de postimpressió i una visió de l'interior de l'empresa on van anar els nostres dos estudiants.

 

 Ubicació

Calendari famílies

Març 2023
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Calendari sortides

Març 2023
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

FSE

 

 

LOGO FSE

LOGO FSE

ERASMUS +

 

EU flag Erasmus

Activitats famílies

Sense events

Properes sortides

Sense events

C/. Joan Capó, pedagog. 2 PALMA  07010  Telèfon: 971204601

Cercar