Presentació del centre

 

REUNIO INFORMATIVA A L’IES JOSEP M. LLOMPART

Benvolgudes famílies d’alumnes de 6è de Primària,

Us volem convidar a una reunió informativa per presentar-vos el nostre centre. La data serà el proper dimarts 27 de març a les 19.30h, a la sala d’actes de l’institut.

L'IES Josep M. Llompart, com a institut d’ensenyament obligatori, ja ha celebrat vint-i-cinc anys d’història. És un centre gran, obert dematins i capvespres, amb moltes activitats.

L’oferta educativa per al curs 2018-2019 és aquesta:

- Ensenyament Secundari Obligatori (ESO). Es fan agrupaments flexibles a les assignatures instrumentals i desdoblaments a les matèries de laboratori (BG, FQ, Tecnologia).
- A 2n i 3r d’ESO hi ha també el Programa de Millora de l’Aprenentatge i de Reforç (PMAR).
- A 4t d’ESO hi ha l’opció de fer el Programa de Reforç de l’Aprenentatge (PRAQ).
- Batxillerat, amb totes les modalitats: cientificotecnològic, social i humanístic, artisticoplàstic i artisticoescènic.
- Formació professional bàsica d’arts gràfiques.
- Cicles formatius de grau mitjà: Preimpressió digital, Impressió, Cures d’infermeria, Farmàcia i parafarmàcia i Emergències sanitàries (també en xarxa).
- Cicles formatius de grau superior: Imatge per al diagnòstic i Laboratori d’anàlisi i control de qualitat.

Les nostres instal·lacions, que ocupen gairebé tota una illa, estan situades entre les antigues carreteres de Valldemossa i de Sóller, al costat de s’Escorxador i de la Conselleria d’Educació. L’edifici és prou gran, té forma d’ela i amb tres estatges. A l’espai obert hi ha dos patis amb camps esportius. A banda de les aules de grup, tenim una biblioteca, els laboratoris de física, de química, de biologia i de ciències naturals, diverses aules de dibuix, quatre aules d’informàtica, dues aules de música, dues aules de tecnologia, una sala d’actes, un gimnàs, una cantina i les aules específiques per als tallers d’FP.

Actualment, el nostre institut participa en diversos programes: Programa d’acompanyament escolar, Erasmus+, Proves per a la certificació de l’Escola Oficial d’Idiomes,… i l’intercanvi a Holanda, a França i a Alemanya. També s’organitzen diverses activitats extraescolars, algunes amb la col·laboració de l’APIMA.

Som un institut compromès en la qualitat de l’ensenyament públic, en la defensa de la llengua i la cultura pròpies i en la llibertat d’expressió

Esperam de bon grat la vostra assistència.

Palma,

Salutacions


La Directiva

Calendari Extraescolars

 

Consulta Jove

.

Segueix-nos al Twitter