Proves Accés 2014

SOL·LICITUD TÍTOL BATXILLERAT:

Per poder matricular-se a les proves d'accés, és necessari emplenar el full de sol·licitud del títol i pagar les taxes corresponents en el banc ( 63,31 € ).   El comprovant de l’ingrés i el full de sol·licitud del títol s’han de lliurar a la secretaria del centre (horari de 10:00h. a 13:00h.) del 29 maig al 5  de juny.

MATRÍCULA PAU :

Els alumnes hauran de recollir l’imprès pel pagament de la matrícula de la PAU del 30 de maig al 5 de juny a la secretaria del centre.

Fase general: 69,21 €

Fase específica: 13,85 € per exercici.

El 5 de juny és el darrer dia. Si no està fet el pagament, no podreu fer cap prova d'accés.

PROVES : (10, 11 i 12 de Juny)

El primer dia de les proves, dimarts dia 10, hi haurà un professor  (tel. 611 614856) que  serà  de 08:00 a 10:00 h. al punt de trobada l’ edifici Guillem Cifre de Colonya. Els alumnes hauran de saber amb antelació l’ edifici i l’aula  on faran el exàmens, la qual cosa  es publicarà a la pàgina web de l’ UIB   abans de l’exàmen, i haureu d’introduir les vostres dades personal (DNI i data de naixement).  Pàgines web on podeu trobar la informació:
www.uib.cat


http://estudis.uib.cat/grau/acces/batxiller/


http://estudis.uib.cat/es/grau/acces/batxiller/


DOCUMENTACIÓ QUE CAL DUR A CADA EXAMEN:

- DNI o equivalent
- Còpia del comprovant de la matrícula per a les PAU, degudament registrada.
- Etiquetes identificatives que es proporcionaran en el primer examen.

ALERTA AMB!!:

La puntualitat. Mirau d’arribar a la zona d’examen 30 minuts abans del començament de les proves. Ja que, un cop començat l’examen no es permet l’entrada de cap alumne.

Els possibles canvis d’edifici per a la realització de les proves.

Per poder repetir les proves d'accés a la convocatòria de setembre, és obligatori fer  la prematrícula de l ’1 al  11 de juliol.

MOLTA SORT!

Calendari Extraescolars

 

Consulta Jove

.

Segueix-nos al Twitter