Intercanvi amb Alemanya

 

.Un dels programes d'intercanvi que té el nostre centre des de fa anys és amb el HAINBERG GYMNASIUM DE GÖTTINGEN. Aquests dies celebren el XX aniversari de la seva inclusió com a centre-projecte de la Unesco, i per això ens van convidar a anar-hi i a participar de les activitats, els tallers i la festa. Una representant del claustre, Maite Merino, que aquest curs havia acompanyat els nostres alumnes a l'intercanvi hi ha anat en nom del nostre institut.

Göttingen és una petita i preciosa ciutat universitària situada al Land de Niedersachsen, al cor d´Alemanya, que atreu l'estudi i la vida tranquil·la. La seva Universitat és una de les més prestigioses del país, sobretot dins els estudis de física i matemàtiques.


El nostre intercanvi té una llarga història. Ho hem fet deu anys i sempre ha estat un succés i un enriquiment per a tothom.


Visitau el web de l´institut: http://www.hainberg-gymnasium.de/startseite

.

 

Aquesta foto representa la flota de la pau. Tot el centre estava ple de vaixells i barques de tota mena per simbolitzar la unió i integració de totes les races i cultures del món.

..

 

Calendari Extraescolars

 

Consulta Jove

.

Segueix-nos al Twitter