• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg

Política de galletes, privacitat i protecció de dades

POLÍTICA DE GALLETES (cookies)

El domini (i subdominis) iesllompart.cat utilitza galletes pròpies i de tercers per tal de proporcionar una millor experiència i oferir un millor servei a la navegació. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que en feim. No obstant això, l'usuari té l'opció d'impedir la generació de galletes i la seva eliminació mitjançant la configuració del seu navegador. En cas de bloquejar l'ús de galletes al navegador, és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

Què és una galleta?
És un fitxer que es descarrega a l'ordinador o a un altre dispositiu en accedir a determinades pàgines web que recullen informació sobre la navegació en aquest lloc web. Les galletes, en alguns casos, resulten necessàries per facilitar la navegació i permeten emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip. Entre altres coses i, segons la informació que contenguin i de la forma en què s'utilitzi l'equip, es poden utilitzar per reconèixer l'usuari.

Quin tipus de galletes utilitzam?
Galleta de sessió (MoodleSession)
Permet iniciar la sessió a la plataforma virtual i mantenir-se registrat en el servei mentre es tengui la sessió oberta. S'esborra automàticament en tancar la sessió o el navegador.

Galleta d’ID (MoodleID)
Es limita a recordar el nom d'usuari de l’entorn virtual dins del navegador. Això vol dir que quan es torna al lloc s'escriu automàticament el nom al camp "nom d'usuari". Per major seguretat es recomana no utilitzar aquesta opció: només s'haurà d'escriure el nom manualment cada vegada que es vulgui ingressar a la plataforma virtual.

Tots dos tipus de galletes són anònimes.

Galletes de tercers:
Analytics:
Emmagatzema galletes per a poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d'aquesta web. En utilitzar aquest lloc web es consent el tractament de la pròpia informació per part de Google. Per tant, l'exercici de qualsevol dret en aquest sentit s’haurà de fer comunicant directament amb Google.

Xarxes socials:
Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galletes en fer servir el botons tipus «M'agrada» o «Compartir».

Revocació i eliminació de galletes
Es pot permetre, bloquejar o eliminar les galletes instal·lades en el propi equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador a l'ordinador. En la funció «Ajuda» de la majoria dels navegadors s'indica com configurar el navegador perquè no accepti galletes, perquè es notifiqui cada vegada que es rebi una nova galleta, així com per desactivar completament totes les galletes. A més, es pot desactivar o eliminar dades similars utilitzades per les extensions (add-on) dels navegadors, com les "Flash Cookies", canviant la configuració d'aquestes extensions o visitant el lloc web de fabricant.

POLÍTICA DE PRIVACITAT I DE PROTECCIÓ DE DADES

Protecció de dades
D'acord amb el que estableix el Reglament Europeu 679/2016 de Protecció de Dades o RGPD (i posteriors normatives), ens correspon informar sobre com tractam les dades personals dels nostres usuaris. En aquest sentit recordam:

1. Dades del titular del domini (i subdominis) iesllompart.cat:
Centre: IES JOSEP MARIA LLOMPART
CIF: S0718033D
Direcció: Carrer de Joan Capó. Pedagog. 2. Palma. 070010
Telèfon: 971 20 46 01
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

2. Finalitat

2.1 Les finalitats del tractament de les dades de caràcter personal dels nostres usuaris són:
-Informar-lo sobre el progrés acadèmic en els cursos en què es trobi matriculat.
-Informar o avisar l'usuari de les activitats dels cursos i de centre.
-Gestió del compte d'usuari amb notificacions per correu electrònic, ajuda i consells.
-Enviament de correu electrònic amb els següents continguts: cursos, continguts, activitats, descàrregues, qualificacions, tasques pendents i/o realitzades, convocatòria d'esdeveniments relacionats amb el centre, publicacions de la nostra web o en xarxes socials sobre temes relacionats amb l'educació o el centre.

2.2 Quines dades tractam?
En el marc de la prestació dels serveis que ofereix l'entitat i condicionat a les finalitats consentides per l'usuari, la nostra entitat únicament tractarà les dades estrictament necessàries per a la correcta gestió i participació en els cursos i/o prestació dels serveis, i seran exclusivament les que l'usuari ens hagi facilitat.

2.3 Conservarem les dades de l'usuari:
Les dades personals de l'usuari seran conservades mentre es mantengui registrat a la web.

Sempre podrà exercir els drets que li reconeix la normativa vigent posant-se en contacte a través de la via que li sigui més còmoda.

3. Destinataris
No es comunicaran a tercers les dades de cap usuari, a excepció feta de les obligacions legals vigents.

En el seu compromís amb la privacitat i la protecció de dades de l'usuari, la nostra entitat triarà únicament prestadors de servei que ofereixin les garanties suficients per aplicar les mesures tècniques i organitzatives apropiades, de manera que el tractament sigui conforme a la legislació aplicable en matèria de protecció de dades i garanteixin la protecció dels drets de l'usuari.

Els nostres serveis estan allotjats a:
CDMON (10DENCEHISPAHARD, S.L.)
NIF núm. B62844725
C/ de Girona 81-83 local 6, Malgrat de Mar 08380
Registre Mercantil de Barcelona: Tom 34.568, Full 251.048, foli 11. BARCELONA
Avisos legals: https://www.cdmon.com/ca/avisos-legals

Aquests serveis prestats per tercers són necessaris per al desenvolupament de la nostra activitat i, en tot moment, el tractament de les dades que duguin a terme es regeix per un contracte que vincula l'encarregat respecte a la nostra entitat. En cap cas utilitzaran la informació per a altres finalitats i la tractaran de conformitat amb les directrius estipulades per la nostra entitat, d’acord a la seva política de privacitat i a la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

4. Drets
Pel que fa als drets contemplats pel Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) i normativa vigent, els usuaris poden exercir els drets següents:

-Dret a sol·licitar l'accés a les seves dades personals incloses en els nostres fitxers. L'interessat té dret a obtenir del responsable del tractament la confirmació de si s'estan tractant o no les dades que li concerneixen, així com informació detallada sobre determinats aspectes del tractament que s'estigui duent a terme.

-Dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes. L'interessat té dret a obtenir la rectificació de les dades personals inexactes que el concerneixen, o a sol·licitar que es completin.

-Dret a sol·licitar la limitació del tractament en els casos establerts per l'RGPD. En aquest cas, només les conservarem per a l'exercici o defensa de reclamacions.

-Dret a oposar-se al tractament de les dades.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. L'entitat deixarà de tractar les dades, a no ser que hi concorrin motius legítims, o imperiosos, o per l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

-Dret a la portabilitat de les dades.
És a dir, tendrà dret a rebre les dades personals que el concerneixin, que hagi facilitat a un responsable del tractament, en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica i a transmetre'ls a un altre responsable del tractament.
Per exercitar els seus drets, haurà d'enviar la seva sol·licitud a la nostra entitat, adjuntant-hi còpia del DNI, passaport o un altre document equivalent acreditatiu de la seva identitat i, si s'escau, de la persona que el representi, a través dels mitjans següents:

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Adreça postal: C/ de Joan Capó. Pedagog. 2 PALMA 07010

Així mateix, i sense que això afecti la licitud del tractament, en qualsevol moment pot retirar el consentiment prestat enviant una sol·licitud pels mitjans anteriorment indicats, amb còpia del DNI o document equivalent acreditatiu d'identitat.

Podrà exercir els drets esmentats, dirigint-se al responsable. Per a això, pot utilitzar les dades de contacte facilitades al present document. Per obtenir informació addicional respecte a l'exercici dels seus drets, l'usuari també es pot dirigir a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Així mateix, i en qualsevol moment, l'usuari té dret a retirar, el consentiment atorgat per a alguna finalitat específica, sense que això afecti la licitud del tractament, basat en el consentiment previ a la seva retirada. En cas que entengués que no s'han atès adequadament els seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. C/ de Jorge Juan, 6. 28001 - Madrid. www.agpd.es.

 

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

La pàgina web del Moodle IES JOSEP MARIA LLOMPART proporciona l'accés a multitud de continguts. Si bé l'IES JOSEP MARIA LLOMPART intenta vetlar per l'exactitud i actualització dels continguts en la mesura del possible, no es fa responsable directament ni subsidiàriament de les reclamacions que puguin derivar de la qualitat, fiabilitat, exactitud o correcció dels continguts. En tot cas, si l'usuari detecta alguna incorrecció en la informació que hi apareix, demanam que ens ho faci saber i, per la nostra part, farem els canvis pertinents.

Part del lloc web pot allotjar continguts aportats per tercers, que són els únics responsables d'assegurar-se que el material remès per a la seva inclusió al lloc web compleix amb les lleis que en cada cas puguin ser d'aplicació. L'IES JOSEP MARIA LLOMPART no serà responsable de cap error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts aportats per tercers.

RÈGIM D'ÚS DE LA PÀGINA WEB I ELS SEUS SUBDOMINIS

L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis (com, per exemple, el servei de fòrums) que l'IES JOSEP MARIA LLOMPART ofereix a través del seu lloc web. En ser una pàgina que utilitzen menor d’edat dins l’àmbit educatiu, l'usuari es compromet a tenir especial esment en no emprar-los per:

-Incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a l'ordre públic.

-Difondre continguts pornogràfics o propaganda de caràcter racista, xenòfob, homòfob, d'apologia del terrorisme o que atempti contra els drets humans.

-Provocar danys en els sistemes físics i lògics de l'IES JOSEP MARIA LLOMPART o de terceres persones, ni introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o cap altre sistema que pugui provocar els danys anteriorment esmentats.

-Intentar accedir i, si s'escau, utilitzar els comptes de correu electrònic d'altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.

-Atacar, insultar, amenaçar o revelar informació privada de persones, empreses o col·lectius.

-Realitzar publicitat comercial o autopromoció o capturar dades d'altres usuaris amb finalitat publicitària.

L'IES JOSEP MARIA LLOMPART perseguirà l'incompliment de les anteriors condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu lloc web, exercint totes les accions legals que li puguin correspondre.

SUBMINISTRAMENT DE CONTINGUT PER PART DELS USUARIS

Els usuaris són responsables de tots els continguts que remetin al portal en fòrums de debat i altres formularis que eventualment s'habilitin a aquest efecte. Els usuaris es fan responsables que les informacions o continguts no infringeixen drets de tercers ni vulneren cap legislació vigent. L'IES JOSEP MARIA LLOMPART es reserva el dret, però no l'obligació, de rebutjar o esborrar qualsevol contingut aportat pels usuaris que no compleixi les regles del règim d'ús. La remissió d'aquests continguts atorga implícitament a l'IES JOSEP MARIA LLOMPART el dret no exclusiu per a reproduir, emmagatzemar, editar o publicar aquests continguts en altres mitjans de comunicació o tecnologies.

MODIFICACIONS DE LA PÀGINA WEB I SUBDOMINIS

L'IES JOSEP MARIA LLOMPART es reserva el dret d'efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes al seu lloc web. Pot, per tant, canviar, suprimir o afegir els continguts i serveis que es prestin a través del mateix, així com la forma en què apareguin presentats o localitzats.

 

(ACTUALITZAT 24/1/2020)

Ubicació

Calendari famílies

Juliol 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Calendari sortides

Juliol 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

FSE

 

LOGO FSE

ERASMUS +

 

EU flag Erasmus

Activitats famílies

14 Jul 2020;
Matriculació d'ESO
14 Jul 2020;
Matriculació d'ESO
14 Jul 2020;
Matriculació d'ESO
14 Jul 2020;
Matriculació d'ESO
14 Jul 2020;
Matriculació d'ESO

Properes sortides

Sense events

C/. Joan Capó, pedagog. 2 PALMA  07010  Telèfon: 971204601

Cercar